All about TakeMeTour

TakeMeTour คืออะไร? What does TakeMeTour do?

เราเป็นเว็บไซต์สื่อกลางระหว่างนักท่องเที่ยวกับคนพาเที่ยวในพื้นที่ ซึ่งนักท่องเที่ยวสามารถเข้ามาค้นหาและจองทริปผ่านระบบเว็บไซต์ โดยทริปต่างๆในเว็บไซต์เป็นทริปที่ถูกสร้างขึ้นโดยคนพาเที่ยว

TakeMeTour is a marketplace that connects visitors to Thailand with Local Experts, allowing visitors to experience the country through the eyes of the locals. In fact, we do not operate as a traditional tour agency. Our Local Experts are the ones who create their own itineraries whilst we coordinate the arrangements between the two parties.

“คนพาเที่ยว” คืออะไร? Who is a Local Expert?

ใครก็ตาม แม้แต่เพื่อนๆเองก็เป็นได้ เพียงแค่เพื่อนๆมีความต้องการอยากจะพาเที่ยว เหมือนกับพาชาวต่างชาติเที่ยวแถวบ้าน หรือเที่ยวสถานที่สำคัญต่างๆก็ได้ สร้างทริปง่ายๆไม่ว่าจะเป็นพาเที่ยวงานวัด ลุยตลาดนัดหาของกิน ปั่นจักรยานฟินๆในสวน หรือชวนช้อปแถวจตุจักร อะไรก็ได้แค่หยิบสิ่งรอบตัวมาจัดนิดแต่งหน่อย ก็พาเที่ยวได้แล้ว

Our Local Experts have a passion for welcoming guests to our country and helping them understand Thailand better through accompanying them on unique local experiences. The Local Experts design their own trips, which are often focused around their hobbies, interests or expertise. The TakeMeTour Team offer them support with listing trips on the TakeMeTour website.

พาเที่ยวแล้วจะได้อะไร? Local Experts benefits

แน่นอน เพื่อนๆจะได้รับรายได้เสริมจากการออกทริป พร้อมกับได้มีโอกาสพบปะเพื่อนใหม่ๆที่เป็นชาวต่างชาติแลกเปลี่ยนประสบการณ์และวัฒนธรรม ที่สำคัญยังเป็นโอกาสที่ดีที่จะได้ใช้ และพัฒนาทักษะภาษาอังกฤษของเพื่อนๆเองอีกด้วย

With TakeMeTour, you can travel around and earn money at the same time. Moreover, it’s a perfect opportunity to make new friends and a great way to exchange our culture with our foreign friends. More importantly, you’ll get a chance to use and improve your English skills by communicating with your travelers in English.

TakeMeTour ช่วยอะไรได้บ้าง?

We provide you with the following support systems:

Availability System 

ว่างแค่เสาร์อาทิตย์ ว่างแค่วันธรรมดา? เพื่อนๆก็สามารถพาเที่ยวได้! ระบุวันว่างที่พร้อมจะรับงานได้เองเลย ไม่จำเป็นต้องพาเที่ยวทุกวัน พาเที่ยวแค่บางวันก็ทำได้ โดยสามารถเข้าไปจัดการกับปฎิทินได้ที่ Manage Availability บนหน้าเว็ปไซต์ของ TakeMeTour

Free only on the weekends or specific dates? No problem! Simply set your availability by clicking ‘Manage Availability’ on our website. It will enable your guests to book your trips instantly and is a better and faster way to increase the opportunities of getting bookings for your trips.

Price 

เพื่อนๆสามารถกำหนดราคาทริปของเพื่อนๆได้ด้วยตัวเอง ไม่ว่าจะเป็นราคาฟิกซ์ต่อคน หรือราคาลดหลั่น(จำนวนคนมากราคาต่อคนยิ่งถูกลง) เป็นต้น

You are able to set your own price for the trips you create, either using basic pricing or advanced pricing. Though advanced pricing is optional, setting your own promotion with special discounts may increase your chances of receiving bookings with more guests on each trip.

สามารถกำหนดเงื่อนไขราคาได้จาก:

    • 1. ราคารวมทุกอย่าง นักท่องเที่ยวไม่ต้องเสียค่าใช้จ่ายเพิ่มเติม
  • 2. ราคารวมทุกอย่าง ยกเว้นอาหาร

You may want to consider the following price conditions:

  1. All-inclusive
  2. Food excluded

Free Marketing 

เราทำการตลาดให้โปรแกรมทัวร์ของเพื่อนๆออกสู่สายตานักท่องเที่ยวทั่วโลก โดยเพื่อนๆไม่ต้องเสียค่าใช้จ่ายใดๆ แค่เตรียมพร้อมรอออกทริปเท่านั้น

We provide you free marketing for your trips without any extra costs. The website and trips are promoted worldwide including America, Europe, Asia and Australia.

TakeMeTour Support Team 

เรามีทีมงานที่คอยให้การช่วยเหลือและให้คำปรึกษา เกี่ยวกับการสร้างทริปไปจนถึงการพาเที่ยว เพื่อนๆสามารถติดต่อทีมงาน TakeMeTour ได้ทางเฟสบุ๊ค หรืออีเมล support@takemetour.com เราเชื่อมั่นว่าการแชร์ความรู้ และวัฒนธรรมของคนไทยไปสู่สายตาของนานาชาตินั้นเป็นเรื่องที่ทำได้ไม่ยาก โดยวิธีที่จะทำแบบนั้นได้ก็คือการให้นักท่องเที่ยวได้ลองมองผ่านสายตาของคนท้องถิ่น เพื่อจุดมุ่งหมายเดียวของเราที่ว่า “ใครๆก็พาเที่ยวได้”

We provide a support team who can help you through the process of listing trips right up until the day of the trip. Contact TakeMeTour’s Support Team via facebook messenger, e-mail : support@takemetour.com. We believe that sharing our knowledge and culture with the whole world is important and not hard at all. The best way to do this is to let our guests experience Thailand through the eyes of the locals!

Comments

comments